Ce zice BOC-BASESCU este CRIZA? Dar, nu si pentru cetatenii straini adusi la studii gratuite pe banii romanilor

Ce zice BOC-BASESCU este CRIZA? Dar, nu si pentru cetatenii straini adusi la studii gratuite pe banii romanilor

S-a lansat DIVERSIUNEA SOROS-FMI-GDS-TISMANEANU “ACTIUNEA 2012”

ATENTIE PIATA UNIVERSITATII VIN TERORISTII LUI SOROS-FMI-GDS-TISMANEANU sa lupte pentru pro BASARABIA lui SOROS-FMI, adica sa vina SOROS-FMI la putere in R. Moldova, dar sa NU lupte pentru Romania si impotriva GENOCIDULUI UMAN comis de UDMR impotriva cetatenilor romani si impotriva desmembrarii Romanei, pentru ca acelea sunt actiuni organizate de SOROS-FMI impotriva Romanei.

Sa ne UNIM cu Basarabia, nu sunt ANTIROMAN si am dorit acest lucru inca din decembrie 1989, dar aceasta ACTIUNE are loc in momentul in care SOROS-FMI desmembreaza Romania si extermina cetateni romani, iar colegii mei zic ca este o diversiune de proportii, ORGANIZATA DE SOROS-FMI IN Romania cu ajutorul cetatenilor straini adusi la studii gratuite pentru a nu se mai discuta despre DISPONIBILIZARI, spitale si scoli inchise, faramitarea Romaniei si atacarea ei prin REGIONALIZAREA ROMANIEI.

JOS COMUNISTI

FARA COMUNISTI

Dar, cu COMUNISTI si SECURISTI : BASESCU, CRISTIAN PREDA, MONICA MACOVEI, VALERIU STOICA, EMIL BOC, BLAGA, adica aproape toti cei care au adus minerii la Bucuresti in 14-15 iunie 1989 si care executa ordinele lui SOROS-FMI-GDS-TISMANEANU si altele.

Am scris recent un material cu privire la faptul ca se aduc cetateni straini la studii gratuite in Romania pentru a inlocui cetatenii romani in institutiile statului, fapt pentru care se disponibilizeaza cetateni romani si se angajeaza cetateni straini adusi la studii gratuite sa participe la distrugerea si jefuirea Romaniei si exterminarea poporului roman, iar daca priviti recent au fost disponibilizati peste 14 000 de cetateni romani de la Ministerul de finante si au fost angajati peste 10 000 de tineri adusi la studii gratuite in Romania si au infiintat POLITIA FISCALA.

De asemenea, se spune ca este CRIZA si nu sunt bani pentru romani, dar sunt bani pentru 10 000 de tineri straini si membri PDL sa-si faca firme particulare si primesc cate 10 000 de euro fiecare, acesti tineri au participat la dansuri pentru omologarea lor, la Cluj, Sibiu si Ploiesti si sunt membri PDL si o fac pe banii romanilor.

Am atras atentia si in perioada 1-5 decembrie 2009, precum ca GDS-TISMANEANU si cetateni straini adusi la studii gratuite fac actiuni si demonstratii de strada pentru sustinerea lui BASESCU-GDS-TISMANEANU cu lozinca BOLSEVICA-SOROS-FMI- FALSA: JOS COMUNSTI si ca ulterior o sa participe la fraudarea voturilor romanilor pentru sustinerea lui SOROS-FMI-BASESCU-TISMANEANU-GDS si asa s-a intamplat.

Mai mult, au venit din R. Moldova si Ungaria, iar cei care au primit cetatenie romana din centrele de votare au furat voturile romanilor pentru BASESC-BOC-SOROS-FMI-TISMANEANU-GDS.

Acesti tineri adusi la studii gratuite pe banii romanilor in Romania, au participat si la actiunile teroriste organizate de BASESC-BOC-SOROS-FMI-TISMANEANU-GDS ( Vitalie Ciobanu) in 7 aprile 2009 de la Chisinau, R. Moldova si la care au participat trupe militare NATO, CIA, MOSSAD, FSB-KGB imbracati in civili si altele, asa cum ii vedeti azi in LIBIA pentru atacarea Libiei si pentru a ajunge SOROS-FMI la conducerea Libiei pentru jefuirea petrolului Libian.

Dupa alegerile din 2009 Basescu s-a dus in R. Moldova si a platit grupului GDS si Radio europa libera peste 500 de milioane de euro pentru jprijinul acordat pentru realegerea sa.

Din informatiile primite, la votul din 2009 au participat si agenti CIA, MOSSAD, FSB-KGB si altele, cu documente romanesti false pentru mentinerea lui Basescu la conducerea Romaniei si Soros- FMi sa conduca Romania, dar si membri SRI, STS, SIE SI CSAT au participat la fraudarea voturilor pentru Basescu, iar in 2008 au avut sarcina sa aduca voturi pentru UDMR si atasa la ordinul lui Soros-FMI.

Acum toata clasa politica si toti cetatenii romaniei pot sa priveasca cine sunt teroristii romaniei si cine le fura voturiel romanilor pentru SOROS-FMI-GDS-TISMANEANU si care negociaza pentru cumpararea de avioane F16 si implementeaza scut antiracheta american in Romania in numele romanilor si a ROMANIEI.

Este de CRIZA-CRIZATA jidaneasca spurcata si nu sunt bani pentru cetatenii romaniei, se inchid scoli, spitale si se disponibilizeaza cetateni romani, dar se finanteaza ASOCIATII, FUNDATII si ONG-uri ale unor cetateni STRAINI pe tritoriul romaniei care fac actiuni ANTINATIONALE impotriva Romaniei si sustin toate actiunile teroriste ale lui SOROS-FMI in Romania si in lume, vezi revolta de la CHISINAU din 07 09 2009 pentru aducerea lui SOROS-FMI la putere, actiuni sprijinite de GDS (Vitalie Ciobanu)-RADIO EUROPA LIBERA.

Acum priviti cine este statul, pentru ca BASESCU a spus: CA STATUL NU MAI ARE BANI PENTRU CETATENII EI, dar trebuie sa ne imprumutam sa platim strainii.

Aveti telefoanele lor mobile si va rog sa-i intrebati unde s-au nascut si pentru ce sunt in Romania si daca Romania le asigura masa si casa si pentru ce executa ordinele lui SOROS-FMI-GDS-TISMANEANU si daca sunt agenti straini in Romania?

Asociatia Studentilor Basarabeni Craiova

ATRAG (Asociatia Tinerilor Români din Afara Granițelor) Iași

Asociatia 21 Decembrie 1989

Cercul elevilor basarabeni din Bacău
Consiliul Mondial Român Consiliul Român American
Desteptarea

Dorobantii
Fapta Nu Vorba
Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita şi Mureş

Fundația Grigore Vieru

Fundația Natională pentru Românii de Pretututindeni
Grupul
de Initiativă al Românilor Basarabeni Suceava
Honor et Patria
Institutul Frayii Golescu pentru relatii cu românii din străinătate

Liga Studentilor Basarabeni din Bucuresti

Liga Studentilor Basarabeni din Ploiesti
Spirit Românesc (G.I

George Simion, +40743 355150, email: george@actiunea2012.ro

Eugen POPESCU (FNRP) – +40 721 370333 FNRP a beneficiat de-a lungul timpului de un consistent sprijin financiar din partea, unor institutii sau firme de stat, cum ar fi SNP Petrom, CEC, Banca Comerciala Romana, Ministerul Informatiilor Publice, Ministerul Tineretului si Sportului etc. Toate aceste sponsorizari pentru FNRP au curs una dupa alta in ultimii patru ani in care Eugen Popescu a lucrat in aparatul guvernamental.

Eugen Popescu, seful Directiei pentru Strategii, Comunicare si Relatii Publice din cadrul structurii guvernamentale. In anul 1999, acesta a infiintat Fundatia Nationala pentru Romanii de Pretutindeni (FNRP), iar in 2001 a fost angajat la Guvern, ca sef a ceea ce se numea atunci Departamentul pentru Relatia cu Romanii de peste Hotare.

Doi ani mai tirziu, in mod straniu, departamentul isi schimba numele si devine Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni – identic cu cel al fundatiei lui Eugen Popescu.

FNRP a beneficiat de-a lungul timpului de un consistent sprijin financiar din partea, unor institutii sau firme de stat, cum ar fi SNP Petrom, CEC, Banca Comerciala Romana, Ministerul Informatiilor Publice, Ministerul Tineretului si Sportului etc. Toate aceste sponsorizari pentru FNRP au curs una dupa alta in ultimii patru ani in care Eugen Popescu a lucrat in aparatul guvernamental.

Popescu da banul, nevasta primeste

Unul dintre proiectele materializate si anuntate pompos de FNRP este „Universitatea de Vara Izvorul Muresului – a romanilor de pretutindeni“, ale carei editii se desfasoara anual, incepind din anul 2000.

Fundatia infiintata de Eugen Popescu a fost coorganizator al acestei actiuni, sponsorizata in cea mai mare parte de DRP care, la vremea aceea, era cuprins in structura Ministerului Informatiilor Publice.

Fundatia infiintata de Popescu s-a dezvoltat financiar in ultimii patru ani. Daca in anul 2000, FNRP avea venituri care insumau usor 174 de milioane de lei, acestea au crescut constant de la an la an, dupa cum arata bilanturile contabile depuse la Ministerul Finantelor de FNRP. Ultimul dintre acestea consemneaza un venit in anul 2003 de peste 466 de milioane de lei.

Igor ROTARU (ATRAG Iasi) – +40 754 557444
Anatol URSU (Desteptarea) – +373 79 827704
Pavel MUNTEANU (Spirit Românesc) – +373 69 647699
Stefan PLESCA (Asociatia Onoare si Patrie)- +40 741 122422
Dan NICU (LSB Bucuresti) – +40 747733256
Dumitru BELEGURSCHI (ASB Craiova) -+40 745 190348
Vitalie PRISACARU (GIRB Suceava) – +40 757 567787
Iacob CERLAT (LSB Ploiesti) – +40 736 054368
Radu POPESCU (Institutul Fratii Golescu) – +40 722 585679

STOP FINANTARILOR ASOCIATIILOR, FUNDATIILOR SI ONG-URILOR CETATENILOR STRAINI DIN ROMANIA

STOP FINANTARII STUDIILOR PENTRU CETATENII STRAINI ADUSI LA STUDII GRATUITE PENTRU CA EXECUTA ORDINE EXTERNE SOROS-FMI IMPOTRIVA ROMANIEI SI EXPULZAREA LOR DE URGENTA, SA MEARGA SA FACA CE VOR LA EI IN CURTEA SI CASA LOR SI NU IN ROMANIA SI NU SA PARTICIPE LA DISTRUGEREA SI JEFUIREA ROMANIEI SI EXTERMINAREA POPORULUI ROMAN.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s