STUDII GRATUITE PENTRU STRAINI PE BANII ROMANILOR PENTRU EXTERMINAREA ROMANILOR SI DISTRUGEREA ROMANIEI

Inainte de 1989 Romania pregtea militar si oferea studii gratuite pentru cetateni din ASIA, la CINCU ai altele.

Dupa ce terminau studiile gratuite in Romania plecau in tara lor de bastina si deveneau CARTITE (renumitele CARTITE care au ajutat statul roman, la salvarea jurnalistilor romani si extragerea lor din Irak, iar Munaf omul CIA si Mosad cei care au organizat rapirea jurnalistilor si uciderea lor, pentru a se justifica prezenta trupelor romane in Irak este liber si protejat de AMERICA) si luptau pentru interesele Romaniei in tara lor.
Dupa 1989 se aduc la studii gratuite cetateni straini si ce zicea Silviu Brucan: in Romania se va instaura democratia peste 20 de ani.

Tradus in limba romana, insemna: dupa 20 de ani, atunci cand in toate institutiile statului Roman vor fi numai cetateni straini adusi la studii gratuite conform:

H.G. nr.549/1991 privind acordarea unor facilitati pentru scolarizarea in Romania.
Programul de burse oferite cetăţenilor străini de statul român, prin Ministerul Afacerilor Externe, în baza HG 288/1993.

Institutul Eudoxiu Hurmuzachi pentru românii de pretutindeni, instituţie ce aparţine de Ministerul Afacerilor Externe, unde studiază tineri din Albania, Bulgaria, Macedonia, Republica Moldova, Serbia, Turkmenistan, Ucraina.

Etalon este Eugen Tomac (n. 27 iunie 1981, satul Babele, raionul Ismail, regiunea Odesa, Ucraina) si ROMANIA i-a platit studiile sa apere interesele romanilor si Romaniei si a devenit in romania si nu UCRAINA un politician, istoric şi jurnalist român.

Actualmente membru al Consiliului Mondial Român, Eugen Tomac a venit în România la vârsta de 17 ani, prin programul de burse oferit de Guvernul României etnicilor români din jurul graniţelor. Este redactor al revistei de cultură istorică Magazin istoric, unde a publicat studii despre Basarabia şi românii de peste hotare, dar şi studii privind istoria Statelor Unite ale Americii.

EUGEN TOMAC cetatean UCRAINIAN -de etnie -rusa, asta cu romani de pretutindeni este o minciuna ordinara este angajat in MAE ministru secretar de stat si negociaja pentru Romania cumpararea de avioane F16 si scutul anitracheta american si o face in numele poporului roman si fara sa se stie ce negociaza si mai ales faptul ca instalarea de scut antiracheta insemna trecerea conducerii armatei romane sub conducerea unor generali americani si NATO.

Studenti moldoveni, rusi, ucrainieni, albanezi, turcmechistan si altele, adusi la studii gratuite in romania pe banii romanilor au facut diferenta la alegerile din 2009 si au fost finantati si condusi de SOROS si Basescu.

In zilele de 1-5 decembrie 2009 acesti tineri straini adusi la studii gratuite pe banii romanilor au iesit in strada impreuna cu GDS si RADIO EUROPA LIBERA, au facut actiuni de protest in toate orasele mari din Romania pentru sustinerea lui Basescu: JOS COMUNISMUL, lozinca din decembrie 1989 cu care au atacat Romania.

Mai mult, au venit din R. Moldova si Ungaria, iar cei care au primit cetatenie romana din centrele de votare au furat voturile romanilor pentru BASESC-BOC-SOROS-FMI-TISMANEANU-GDS.

Acesti tineri adusi la studii gratuite pe banii romanilor in Romania, au participat si la actiunile teroriste organizate de BASESC-BOC-SOROS-FMI-TISMANEANU-GDS ( Vitalie Ciobanu) in 7 aprile 2009 de la Chisinau, R. Moldova si la care au participat trupe militare NATO, CIA, MOSSAD, FSB-KGB si altele, asa cum ii vedeti azi in LIBIA pentru atacarea Libiei si pentru a ajunge SOROS-FMI la conducerea Libiei pentru jefuirea petrolului Libian.

Dupa alegerile din 2009 Basescu s-a dus in R. Moldova si a platit grupului GDS si Radio europa libera peste 500 de milioane de euro pentru jprijinul acordat pentru realegerea sa.

Din informatiile primite, la votul din 2009 au participat si agenti CIA, MOSSAD, FSB-KGB si altele, cu documente romanesti false pentru mentinerea lui Basescu la conducerea Romaniei si Soros- FMi sa conduca Romania, dar si membri SRI, STS, SIE SI CSAT au participat la fraudarea voturilor pentru Basescu, iar in 2008 au avut sarcina sa aduca voturi pentru UDMR si atasa la ordinul lui Soros-FMI.

Si, acum priviti ce spune Boc.

In 2011 sunt mai multe resrse finaciare si atunci pentru ce se inchid scoli si spitale si se disponibilizeaza politisti?

In realitate, se aplica programul de inlocuire a cetatenilor romani in institutiile statului cu cetateni straini. se da afara de la ministerul de finante peste 14 000 de romani si se angajeaza peste 10 000 de tineri straini si se infiinteaza POLITIA FISCALA.

De asemenea, se spune ca este CRIZA si nu sunt bani pentru romani, dar sunt bani pentru 10 000 de tineri straini si membri PDL sa-si faca firme particulare, au primit cate 10 000 de euro, acei tineri care au participat la dansuri pentru omologarea lor, la Cluj, Sibiu si Ploiesti si au fost peste 3000 de tineri si sunt membri PDL si o fac pe banii romanilor.

STOP STUDIILOR GRATUITE PE BANII ROMANILOR PENTRU CETATENI STRAINI PENTRU CA ACESTIA LUPTA PENTRU EXTERMINAREA ROMANILOR, DISTRUGEREA SI JEFUIREA ROMANIEI DE CATRE SOROS-FMI.

Afara strainii din Romania si din institutiile statului Roman.

Advertisements

2 responses to “STUDII GRATUITE PENTRU STRAINI PE BANII ROMANILOR PENTRU EXTERMINAREA ROMANILOR SI DISTRUGEREA ROMANIEI

  1. Continutul articolului este corect si rezonez pozitiv la afirmatiile facute cu unele rezerve asupra favorizarii strainilor in comparatie cu romanii.Personal ca romanii la care ne referim sunt aceiasi oportunisti de pe vremea comunismului,deveniti dupa ’89 fesenisti,pedeseristi,taranisti ori basisti,in bine cunoscuta traditie balcano-fanariota de prin tarisoara noastra.
    Parintii lor,fosti activisti de frunte comunisti io-au sprijinit pe fii lor sa devina”democrati”iar acestia,prin imbogatirea rapida pe spinarea saracilor au promovat nepotii primilor in functii banoase si cu posibilitati de fraudare a banului public,de coruptie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s