OPERATIUNEA MATRIX: UDMR IN AFARA LEGII SI DIN PARLAMENT

OPERATIUNEA MATRIX

Nu iesiti acum in strada cand se inchid spitale, scoli, institute de cercetare si se disponibilizeaza cetateni romani si Basescu-Udrea-Boc-Tismaneanu-Soros spun ca este CRIZA si au inceput sa ne ucida pe toti cu mancare otravita pe care mai trebuie sa o mai si platim, atunci pentru ce l-am ucis pe Ceausescu?

Sa vina UDMR si Soros si FMi sa ne saraceasca, infometeze si sa ne ucida cu DEMOCRATIA JIDANEASCA SPURCATA CRIMINALA SI TERORISTA si este GENOCID SI EPURARE ETNICA ROMANEASCA si romanii canta si danseaza si sunt vanati de bancile particulare evreiesti cu bani din credite de la FMi.

Pentru ce l-am impuscat pe Ceausescu?

Sa facem credite la FMi si sa finantam bancile evreiesti particulare si acestea sa ne vaneze si sa ne ucida sa ne confiste bunurile si casele si sa ne disponibilizeze si sa ne arunce in strada fara servicu si salariu si fara casa si fara familie si fara identitate.

UDMR IN AFARA LEGII SI DIN PARLAMENT,  GRUPARE  TERORISTA, IREDENTISTA SI XENOFOBA CARE EXECUTA ORDINE CRIMINALE SI TERORISTE DE LA ONU,  SOROS SI FMI

Leave a comment